Stadsvandring Malmö

Om ni besöker Malmö så är givetvis en stadsvandring något ni måste göra för att få uppleva staden, visst kan man uppleva staden på egen hand. Men med en guidad stadsvandring så får du veta så mycket mer och det blir inte ett irrande från ett ställe till ett annat.

Du kanske åker till Malmö över ett veckoslut, då kan det vara passande att boka in någon stadsvandring under helgen. Det finns flera olika att välja på, du kan gå en spökvandring i centrala delarna av Malmö där det finns skådespelare inblandade i vandringen som gör att det blir spännande och nervöst på samma gång. Är du lättskrämd så kanske du ska välja en historisk vandring som tar dig från medeltiden och fram tills idag. Du får ta del av hur Malmö såg ut dåtid och hur platser har vuxit fram och blivit vad de är idag. En vandring man kan lära sig mycket av.

En liten mer modernare stadsvandring är den så kallade Mp3 vandringar där du kan ladda ner olika avsnitt kring välkända platser i Malmö, på onspotstory.com finns det inte bara inspelade avsnitt för Malmö utan hela Sverige. Är du ute på vandring på egen hand och kommer till Möllevångstorget så kan du ladda hem en MP3 inspelning som handlar om just det och lyssna på och på sätt få information om Möllevångstorget.