Få ordning på skägget innan festligheterna på stan

När du ska ut och roa dig i Malmö vill du självklart se bra ut. Inte bara för dig själv utan även inför andra. Du som har skägg borde trimma det ordentligt innan du ska ut på stan.

Praktiska tips

För det första behöver du rätt produkter för att få ordning på skägget. Hela proceduren blir helt enkelt mycket lättare när du använder produkter speciellt framtagna för att trimma och forma skägget på bästa sätt. Klicka här för att hitta vad du söker.

Innan du sätter igång med trimningen gäller det att skägget är ordentligt rent och genomkammat, annars blir resultatet inte bra. Använd dig av ett skäggschampo eller barnschampo för rengöringen. Ta sedan hjälp av en skäggkam för att få ordning på stråna. Om du inte är van vid att ta hand om skägg kan du behöva hjälp av experterna. Läs mer här om vad du bör göra för att ta hand om skägget på bästa sätt, inte bara när du ska ut på festligheter utan även daglig vård.

Kanske har du inget skägg men funderar på att odla ett? Hitta inspiration hos kändisar med snygga och trendiga skägg. Om du från början vet hur du vill att skägget ska se ut är det enklare att sköta det redan från början.