Vad kan man göra i Malmö?

På frågan vad man kan göra i Malmö så måste man ställa en motfråga. Hur länge kommer du att besöka staden? Om man bara har en dag så gäller det att vara effektiv om man vill uppleva så mycket som möjligt. En utökad weekend kan vara det bästa för att hinna uppleva allt som Malmö har att erbjuda.

Shopping i Malmö

Försök se till att ta ledigt en freda så ni kan åka till Malmö redan på torsdagskväll. Då får ni hela tre dagar på ett uppleva denna skånska stad. Shopping är något som är ett måste och det finns många butiker som är värda ett besök. Det finns många ställen där du kan hitta de kläder eller vad du nu vill shoppa. Ta en dag till shopping och resterande till kultur och nöjen.

Nöjen i Malmö

Helt klar så finns det ett fantastiskt nöjesutbud i Malmö. Ett måste om du är teaterintresserad är att boka biljett till Malmö Stadsteater och deras huvudscen Hipp. Bara ett stenkast från stortorget så kan du dagtid äta en god lunch för att på kvällen dansa loss på den nattklubb som huserar där. Malmö Live är annars ett ställe där du kan få uppleva allt från klassisk till världsmusik.